Šiandien gaminsime tradicinius spagečius su kečupu! Tik šį kartą nieko nevirsime. Ruošime žaliavalgišką alternatyvą. Spagečių imitacija Cukiniją supjaustome į pailgus makaronus. Tai geriausia atlikti su specialiais prietaisais, kaip kad, pavyzdžiui, šituo nuotraukoje matomu daržovių vijikliu (vegetable twister) pagamintu Betty Bossi firmelės. Juo teko neseniai naudotis. Išmokus šiuo žaislu manevruoti – tai tampa gan įdomiu plastmasės gabalu. Kečiupo imitacija Termiškai neapdorotą pomidorų padažą pagaminkime į blenderį sumetę šiuos ingredientus: 3 pomidorus 1 raudonąją papriką (jei nelabai gerai virškinama – nulupkite jos odelę) 5 saulėje džiovintų pomidorų puseles 4 datules skiltelę česnako druskos kitų prieskonių pagal norus Pasikvieskime keletą benamių ir kartu su jais sušveiskime šį šviežaus skonio gardumyną. Gera Gyventi! 2010-12-10 / Receptai / Žymės: česnakas, cukinija, datulės, paprika, pomidorai, spagečiai Apie autorių Augustas Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau. Jums taip pat gali patikti Spagečiai su riešutų padažu ir gvakamole Įdaryti pipirai Žaliavalgiška pica I Oranžinė pikantiška sriuba Lapinio kopūsto (kale) čipsai Obuolinė migdolų pasaka Komentarai (5) Rita B – 2013-05-12 - 17:07: atsakyti sveiki, o gal galit pasakyt kur ta „plastmases gabala“ galima isigyti? :) skanu – 2012-08-11 - 17:58: atsakyti Labai skaniai gavosi !!!! is tos pomidoru tyres dar zadu daryti ir sriuba , desiu sviezio baziliko , cili , bus labai skani gyva sriuba :))) dar bandysiu agurka itarkuoti:) Siggy – 2011-04-14 - 20:08: atsakyti perskaičiau visu receptus, visu įrašus jūsų, TAIP ĮDOMU! Idėkit daugiau receptų :) kad ir paprasčiausių, veganiškų. labai tikrai įdomu būtų Renata – 2010-12-10 - 19:34: atsakyti Na, skaniai atrodo;-) Gal galėtumėte kada parasyti, kokius patiekalus labiausiai mėgstate, kuriuos ypatingai mėgote, bet dabar nebėra būtinybės ir noro. Man labai įdomu;-) Augustas - GeraGyventi.lt – 2010-12-11 - 10:45: atsakyti Renata, tiesą pasakius pastaruoju metu daug gurmaniškų patiekalų negaminame, nes suvokėme, kad paprastai maitintis ir lengviau ir laiko prasme efektyviau. Dažnai valgome tiesiog vaisius, ar susimaišome salotas iš turimų daržovių. Na, kartais pasigaminame, pavyzdžiui, migdolinių riešutų pieną, ar kokį kitą skanėstą, tačiau labai retai. Anksčiau labai mėgome anakardžių riešutų kremą,ypač sumaltas su kakavos pupelėmis būdavo tikras gardumėlis. Jį pildavome ant vaisių salotų. O dar anksčiau dažnai džiovindavomės migdolinius sausainius, tačiau vėliau pastebėjom, kad per daug tų migdolų vartojom, ir kūnas reagavo alergiškai. atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Šiandien gaminsime tradicinius spagečius su kečupu! Tik šį kartą nieko nevirsime. Ruošime žaliavalgišką alternatyvą.
Cukiniją supjaustome į pailgus makaronus. Tai geriausia atlikti su specialiais prietaisais, kaip kad, pavyzdžiui, šituo nuotraukoje matomu daržovių vijikliu (vegetable twister) pagamintu Betty Bossi firmelės. Juo teko neseniai naudotis. Išmokus šiuo žaislu manevruoti – tai tampa gan įdomiu plastmasės gabalu.
Termiškai neapdorotą pomidorų padažą pagaminkime į blenderį sumetę šiuos ingredientus:
Pasikvieskime keletą benamių ir kartu su jais sušveiskime šį šviežaus skonio gardumyną.
Gera Gyventi!
Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau.
sveiki, o gal galit pasakyt kur ta „plastmases gabala“ galima isigyti? :)
Labai skaniai gavosi !!!! is tos pomidoru tyres dar zadu daryti ir sriuba , desiu sviezio baziliko , cili , bus labai skani gyva sriuba :))) dar bandysiu agurka itarkuoti:)
perskaičiau visu receptus, visu įrašus jūsų, TAIP ĮDOMU! Idėkit daugiau receptų :) kad ir paprasčiausių, veganiškų. labai tikrai įdomu būtų
Na, skaniai atrodo;-) Gal galėtumėte kada parasyti, kokius patiekalus labiausiai mėgstate, kuriuos ypatingai mėgote, bet dabar nebėra būtinybės ir noro. Man labai įdomu;-)
Renata, tiesą pasakius pastaruoju metu daug gurmaniškų patiekalų negaminame, nes suvokėme, kad paprastai maitintis ir lengviau ir laiko prasme efektyviau. Dažnai valgome tiesiog vaisius, ar susimaišome salotas iš turimų daržovių. Na, kartais pasigaminame, pavyzdžiui, migdolinių riešutų pieną, ar kokį kitą skanėstą, tačiau labai retai. Anksčiau labai mėgome anakardžių riešutų kremą,ypač sumaltas su kakavos pupelėmis būdavo tikras gardumėlis. Jį pildavome ant vaisių salotų. O dar anksčiau dažnai džiovindavomės migdolinius sausainius, tačiau vėliau pastebėjom, kad per daug tų migdolų vartojom, ir kūnas reagavo alergiškai.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti