Šiandien gaminsime tradicinius spagečius su kečupu! Tik šį kartą nieko nevirsime. Ruošime žaliavalgišką alternatyvą.
Spagečių imitacija
Cukiniją supjaustome į pailgus makaronus. Tai geriausia atlikti su specialiais prietaisais, kaip kad, pavyzdžiui, šituo nuotraukoje matomu daržovių vijikliu (vegetable twister) pagamintu Betty Bossi firmelės. Juo teko neseniai naudotis. Išmokus šiuo žaislu manevruoti - tai tampa ... Skaityti toliau
Žymė: datulės
21
Lie2010
Pasigaminti riešutų pieną yra labai paprasta. O gerti tokį pieną yra daug sveikiau nei greitai augančiam veršiukui skirtą karvės pieną.
Ko reikės
1 puoduko migdolų riešutų
4-5 datulių (galima ir be jų)
Gaminimas
Užmerkite riešutus 8-12 valandų (patogiausia nakčiai). Per šį laiką riešutuose aktyvuosis enzimai ir taps lengviau virškinami. Išmirkę riešutai padidės beveik 2 kartus. ... Skaityti toliau
15
Lie2010
Šitas kremas yra mūsų topas. Būna laikotarpių, kai jį gaminamės kelis kartus per savaitę. Kaip sakoma, kartą paragavus neįmanoma sustoti. Praktiškai jis toks užkrečiantis, kad nebesinorės net grįžti prie pieno produktų ;)
Kremo sudėtis
Puodukas anakardžių riešutų (cashew nut)
3-4 datulės
1/3 - 1/2 puoduko vandens
Gaminimas
Super paprasta. Riešutus ir datules užmerkite į vandenį. Po ... Skaityti toliau