Labai gaivus torčiukas, kurį pagaminome sujungę du anksčiau jau publikuotus receptus. Pagrindas Pasiskoliname idėją iš morkų ir migdolų pyrago, tik gal šį kartą morkų naudokime kiek daugiau. Proporcijos maždaug tokios: 5 vidutinių morkų minkštimas likęs išspaudus sultis. apie pusantros saujos migdolų. Juos užmerkiame nakčiai ir ryte prieš naudojant dar 30 sekundžių nuplikome verdančiu vandeniu ir nulupam riešutų odeles (jos prasčiau virškinamos). 10 datulių himalajų druska Viską gerai pertriname naudodami kramtančią sulčiaspaudę arba blenderį – kaip jums patogiau. Turėtų gautis dribi tešla :) Visą tą reikalą tolygiai išdėkite ant torto padėklo. Kremas Gaivujį kremuką nušvilpiam iš obuolinės pasakos. Šį kartą pagaminkime jį tokiu būdu – pirmiausia paimkime: 3 vidutinio dydžio obuolius (jei jie vaškiniai iš supermarketo – odelę nulupam) 2 didelius bananus (odelę irgi nulupam ;) šiek tiek cinamono Viską sumaišome maisto smulkintuvo pagalba – taip kremas gausis kiek tirštesnis ir ne toks sultingas kaip kad gavosi kadaise gamintoje obuolinėje pasakoje. Į gautą masę įkrečiame saujelę mirkytų razinų – bevalgant suteiks siurprizo skonį. Kremu gražiai nuklojame oranžinį ką tik pagamintą pagrindą. Savo skanėstą papuošiame supermarketo vyšniomis ir brangiomis kakavos granulėmis. Linkime Gero Gyvenimo bevirškinant šią išdaigą :)! 2010-12-08 / Receptai / Žymės: bananai, datulės, migdolai, morkos, obuoliai, pyragai, razinos, tortai Apie autorių Augustas Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau. Jums taip pat gali patikti Gyvas morkų ir migdolų pyragas Padžiovintas morkų-migdolų pyragėlis „Pac-Man“ Žalias citrininis „cheesecake“ tortas Fantastiški bananų ledai – šou #4 Obuolinė migdolų pasaka Migdolų riešutų pienas Komentarai Komentarų nėra. atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Labai gaivus torčiukas, kurį pagaminome sujungę du anksčiau jau publikuotus receptus.
Pasiskoliname idėją iš morkų ir migdolų pyrago, tik gal šį kartą morkų naudokime kiek daugiau. Proporcijos maždaug tokios:
Viską gerai pertriname naudodami kramtančią sulčiaspaudę arba blenderį – kaip jums patogiau. Turėtų gautis dribi tešla :) Visą tą reikalą tolygiai išdėkite ant torto padėklo.
Gaivujį kremuką nušvilpiam iš obuolinės pasakos. Šį kartą pagaminkime jį tokiu būdu – pirmiausia paimkime:
Viską sumaišome maisto smulkintuvo pagalba – taip kremas gausis kiek tirštesnis ir ne toks sultingas kaip kad gavosi kadaise gamintoje obuolinėje pasakoje. Į gautą masę įkrečiame saujelę mirkytų razinų – bevalgant suteiks siurprizo skonį. Kremu gražiai nuklojame oranžinį ką tik pagamintą pagrindą.
Savo skanėstą papuošiame supermarketo vyšniomis ir brangiomis kakavos granulėmis.
Linkime Gero Gyvenimo bevirškinant šią išdaigą :)!
Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau.
Komentarų nėra.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti