Va, prieš kelias dienas pasigaminome šį desertą. Teko kiek padirbėti, tačiau rezultatai džiuginantys. Apytiksliai išmatavimai ir gamyba Morkų minkštimas, kuris lieka išspaudus sultis (3-4 dalys) Per naktį mirkyti migdolai (1 dalis) Vieno jauno kokoso riešuto minkštimas, tiks ir kokoso drožlės, o galima ir be kokoso 10-12 datulių. Iš tikrųjų buvo kiek per saldu, tad naudokite jų mažiau Sauja razinų Cinamonas Šiek tiek himalajų druskos Visus paminėtus elementus tiesiog permalėm 3-4 kartus su sulčiaspaude-malykle. Jei tokios neturit – bandykite su maišytuvu (blenderiu, virtuvės kombainu). Tada suformuojam mažus apvalius ar trikampius ar kitokius pyragaičius ir užpilam nuostabiuoju anarkadžių riešutų kremu, kurį mes šį kartą paįvairinome pridėdami kakavos pupelių. Labai koncentruotas ir sotus skanėstas! Skanaus! 2010-09-20 / Receptai / Žymės: datulės, migdolai, morkos, pyragai, riešutai, saldumynas, tortai Apie autorių Augustas Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau. Jums taip pat gali patikti Padžiovintas morkų-migdolų pyragėlis „Pac-Man“ Morkų tortas su obuolių-bananų kremu Obuolinė migdolų pasaka Žalias citrininis „cheesecake“ tortas Migdolų riešutų pienas Kodėl gyvas maistas? Komentarai (4) Natalija – 2010-09-22 - 10:10: atsakyti Sunkiai isivaizduoju kur Lietuvoje butu galima gauti tikrai raw migdolu, datuliu ir anakardziu. Visi dziovinti produktai nera gyvi ir dar apdoroti nezinia kuo. Nebent patiems gauti svieziu ir issidziovinti. Ka dabar ir darau su visokiais vaisiais. Atrodo skaniai, bet norint kazko skanaus ir gyvo su morkomis siulyciau tarkuotu morku salotas su graikiskais riesutais ir razinomis, tikintis, kad jos nesmarkiai apdorotos :) Arba sugrauzti morka. Ir sauja lazdyno riesutu. P.S. Puikus puslapis, sekmes! Ino – 2010-09-20 - 23:38: atsakyti Jau ragavau… Tiesa, siek tiek improvizaciju buvo:) Migdolu nemirkiau, tik karstu vandeneliu nuplikiau. O vietoj datuliu panaudojau dziovintas didziasias spanguoles. Kadangi saldziai nemegstu, tai man patiko. Dekui ! Jesus – 2011-01-29 - 00:41: atsakyti Jei nuplikėt karštu vandeniu, tai tie migdolai nebegyvi patapo. Nors ir parduotuvėj irgi nebegyvi jau buvo turbūt. atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Va, prieš kelias dienas pasigaminome šį desertą. Teko kiek padirbėti, tačiau rezultatai džiuginantys.
Visus paminėtus elementus tiesiog permalėm 3-4 kartus su sulčiaspaude-malykle. Jei tokios neturit – bandykite su maišytuvu (blenderiu, virtuvės kombainu).
Tada suformuojam mažus apvalius ar trikampius ar kitokius pyragaičius ir užpilam nuostabiuoju anarkadžių riešutų kremu, kurį mes šį kartą paįvairinome pridėdami kakavos pupelių.
Labai koncentruotas ir sotus skanėstas! Skanaus!
Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio“, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau.
Sunkiai isivaizduoju kur Lietuvoje butu galima gauti tikrai raw migdolu, datuliu ir anakardziu. Visi dziovinti produktai nera gyvi ir dar apdoroti nezinia kuo. Nebent patiems gauti svieziu ir issidziovinti. Ka dabar ir darau su visokiais vaisiais. Atrodo skaniai, bet norint kazko skanaus ir gyvo su morkomis siulyciau tarkuotu morku salotas su graikiskais riesutais ir razinomis, tikintis, kad jos nesmarkiai apdorotos :) Arba sugrauzti morka. Ir sauja lazdyno riesutu. P.S. Puikus puslapis, sekmes!
Jau ragavau… Tiesa, siek tiek improvizaciju buvo:) Migdolu nemirkiau, tik karstu vandeneliu nuplikiau. O vietoj datuliu panaudojau dziovintas didziasias spanguoles. Kadangi saldziai nemegstu, tai man patiko. Dekui !
Jei nuplikėt karštu vandeniu, tai tie migdolai nebegyvi patapo. Nors ir parduotuvėj irgi nebegyvi jau buvo turbūt.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti