Vienos žaliavalgiškos picos variantą kažkada publikavome, o šį kartą kviečiame išbandyti dar vieną raw picą.
Picos padas
daiginti grikiai
svogūnai
česnakai
druska
paprikos milteliai
bazilikas
raudonėlis
citrinos sultys
petražolė
šlakelis alyvuogių ir linų sėmenų aliejaus
šlakelis obuolių sulčių
Visus ingredientus maišytuvu sutriname, iš gautos "tešlos" ant džiovintuvo padėklo suformuojame picos pagrindą. Visa tai džioviname ne per ilgai, nes skaniausia - kai picos padas dar ... Skaityti toliau
Žymė: riešutai
04
Spa2012
Riešutų sviestas (ar kremas) gali būti gardus priedas ant duonelių bei valgant vaisius. Ar esate kada bandę bananą su JAV populiariu žemės riešutų sviestu (peanut butter)? Tikrai skanu ir maistinga. Šį kartą trumpai aprašysime, kaip riešutų kremą galite per pusvalandį pasigaminti ir patys.
Jei jūsų virtuvėje stovi orkaitė ir galingas blenderis (pavyzdžiui Vitamix ... Skaityti toliau
2012-10-04Augustas
29
Spa2010
Niam niam... Šito deserto skonį dar dabar jaučiame burnoje :) Žiauriai priminė obuolių pyrago skonį.
Pagrindas
per naktį mirkyti migdolų riešutai
datulės (galite irgi pamerkti 30-iai minučių)
Viską tiesiog sutrinkite. Mes pirmiausia riešutus trynėm su malančia sulčiaspaude, o paskui į juos įmaišę datules - dar kelis kartus gautą tešlą permalėm per sulčiaspaudę. Jei tokio ... Skaityti toliau
2010-10-29Augustas
20
Rgs2010
Va, prieš kelias dienas pasigaminome šį desertą. Teko kiek padirbėti, tačiau rezultatai džiuginantys.
Apytiksliai išmatavimai ir gamyba
Morkų minkštimas, kuris lieka išspaudus sultis (3-4 dalys)
Per naktį mirkyti migdolai (1 dalis)
Vieno jauno kokoso riešuto minkštimas, tiks ir kokoso drožlės, o galima ir be kokoso
10-12 datulių. Iš tikrųjų buvo kiek per saldu, tad naudokite ... Skaityti toliau
2010-09-20Augustas
16
Rgp2010
Pasigaminom vieną dieną "spagečius". Buvo labai gardu! Mūsų patiekalas susidėjo iš trijų dalių.
Spagečiai
Cukiniją supjaustykite į labai plonus pailgus gabalėlius. Jei turite daržovių pjaustyklę, jos pagalba cukinijas supjaustyti ko gero bus daug paprasčiau.
Padažas
Gaminome iš šių ingredientų:
Sauja per naktį mirkytų makadamijos riešutų
1 skiltelė česnako
Mažas kabaliukas imbiero
Morkos žali ūgliai
Baziliko lapai
Citrinos sultys
Himalajų druska
Šiek tiek ... Skaityti toliau
2010-08-16Augustas
23
Lie2010
Šitie sausainiai buvo mūsų mėgstamiausi kai gyvenome Indijoje. Jie patiko visiems, kuriuos vaišinom. Tiesą pasakius, jų pervalgėm, ir kurį laiką nebegalėjom vartoti migdolų riešutų, nes organizmai jiems buvo įjungę gynybos sistemą. Taigi, valgykit saikingai. Ruoškite šiuos sausainius kartą per kelias savaites. Gamybos procesui reikės maisto džiovintuvo. Mes naudojome savo gamybos ... Skaityti toliau
2010-07-23Augustas