Žymė: migdolai

Morkų ir mogdolų pyragaitis su anarkadžių riešutų kremas

20

Rgs2010
Va, prieš kelias dienas pasigaminome šį desertą. Teko kiek padirbėti, tačiau rezultatai džiuginantys. Apytiksliai išmatavimai ir gamyba Morkų minkštimas, kuris lieka išspaudus sultis (3-4 dalys) Per naktį mirkyti migdolai (1 dalis) Vieno jauno kokoso riešuto minkštimas, tiks ir kokoso drožlės, o galima ir be kokoso 10-12 datulių. Iš tikrųjų buvo kiek per saldu, tad naudokite ... Skaityti toliau
2010-09-20Augustas
Gardūs džiovinti migdolų sausainiai
2010-09-20Augustas
Gardūs džiovinti migdolų sausainiai

23

Lie2010
Šitie sausainiai buvo mūsų mėgstamiausi kai gyvenome Indijoje. Jie patiko visiems, kuriuos vaišinom. Tiesą pasakius, jų pervalgėm, ir kurį laiką nebegalėjom vartoti migdolų riešutų, nes organizmai jiems buvo įjungę gynybos sistemą. Taigi, valgykit saikingai. Ruoškite šiuos sausainius kartą per kelias savaites. Gamybos procesui reikės maisto džiovintuvo. Mes naudojome savo gamybos ... Skaityti toliau
2010-07-23Augustas
Užmerkti migdolai
2010-07-23Augustas
Užmerkti migdolai

21

Lie2010
Pasigaminti riešutų pieną yra labai paprasta. O gerti tokį pieną yra daug sveikiau nei greitai augančiam veršiukui skirtą karvės pieną. Ko reikės 1 puoduko migdolų riešutų 4-5 datulių (galima ir be jų) Gaminimas Užmerkite riešutus 8-12 valandų (patogiausia nakčiai). Per šį laiką riešutuose aktyvuosis enzimai ir taps lengviau virškinami. Išmirkę riešutai padidės beveik 2 kartus. ... Skaityti toliau
2010-07-21Augustas