Gyvas Maistas

Gyvas maistas (angliškai „raw food“, dar vadinama žaliu maistu, arba tiesiog žaliavalgyste) – tai termiškai neapdorotas maistas, kuris buvo ruošiamas ne aukštesnėje nei 42°C temperatūroje. Maistui ruošti taip pat gali būti naudojama sulčiaspaudė, blenderis, džiovintuvas (angl. „dehydrator“), šaldytuvas (pvz. ledams). Šiame tinklapyje kalbėsime tik apie augalinės kilmės gyvą maistą.

Sergei Boutenko

13

Kov2012
Artėja pavasaris. Į paviršių išlys daug super-maistingų augalų. Pats laikas eiti į pievas ir miškus! Sergei Boutenko savo filmukuose pristato net 23 laukinėje gamtoje sutinkamus augalus. Filmuota JAV, tačiau daugumą šių laukinių augalų yra tikrai randami ir Lietuvos gamtoje. Puslapio apačioje rasite nuorodas į Lietuvos laukinių augalų kalendorių bei Sergejaus informacines ... Skaityti toliau
2012-03-13Augustas
Gera Gyventi
2012-03-13Augustas
Gera Gyventi

06

Kov2012
Vakar apžvelgėme seminarą  "Žaliavalgystė nuo A iki Ž", kur minėjome, kad specialiai GeraGyventi.lt tinklapio skaitytojams yra skirti du 165 Lt vertės pakvietimai į šio renginio pirmąją dieną (kovo 17 d.). Norintiems laimėti vieną iš šių pakvietimų - užduotis labai paprasta. Penkioms minutėms susikaupkite, giliai įkvėpkite ir Facebook.com/GeraGyventi puslapyje arba šio įrašo komentaruose pasidalinkite su visais viena ... Skaityti toliau
2012-03-06Augustas
Organizmas
2012-03-06Augustas
Organizmas

05

Kov2012
Kovo 17-18 dienomis organizuojamas seminaras "Žaliavalgystė nuo A iki Ž". Jo metu vyks diskusija įdomiomis su žalia mityba susijusiomis temomis. Renginio organizatoriai skiria du 165 Lt vertės pakvietimus į šio seminaro pirmąją dieną, kuriuos padovanosime dviems laimingiems GeraGyventi skaitytojams. Konkursėlį paskelbsime rytoj, na, o dabar kviečiame susipažinti su temomis, apie kurias bus kalbama renginio ... Skaityti toliau
2012-03-05Augustas