mitybos ir organizmo valymo principai
Internete gyvena toks dėdė Goltis. Jis yra panašus į daugelio vaikystės herojų – toks realus supermenas. Reguliariai domėdamasis įvairiais sportinias užsiėmimais ir kūno tobulinimo sistemomis, negalėjau jo nerasti. Taigi raudau Goltį ir sudalyvavau jo savaitiniame praktiniame seminare Kryme. Tada Krymas dar priklausė Ukrainai. Nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėtas Golčio seminaru, bet jo sistema realiai veikia. Seminaras kainavo 600 eurų, gal dėl to man jis nepaliko didėlio įspūdžio. Už tokią kainą tikėjausi kažko stebuklingo. Nors stebuklo ir nepamačiau, užtat iki šiol naudoju jo perteiktas žinias. Jo sistema susideda iš 5 sudedamųjų: tikėjimo, mitybos, organizmo valymo, sportinių pratimų ir grūdinimosi šaltu vandeniu. Kadangi čia rašau apie mitybą, tai sutaupysiu jums 600 euriukų ir pasidalinsiu Golčio mitybos ir organizmo valymo principais. Kaip ir viskas, kas teisinga – yra lengva ir paprasta. Jei tikėti tuo ką sako Goltis, sveika mityba susideda iš teisingo produktų derinimo ir reguliaraus organizmo valymo. Teisingai derinti produktus reiškia nieko su nieko nemaišyt ir valgyti viską atskirai, kaip tai dažniausiai daro dar nesugadinti civilizacijos vaikai. Bet, kad nekrypti į kraštutinumus užtenka nemaišyti baltymų ir angliavandenių. Už šito principo slepiasi toks mokslas – tam, kad suvirškinti angliavandenius, organizmas gamina šarmus, o tam, kad suvirškinti baltymus, organizmas gamina rūgštis. Kas dar atsimena chemijos pamokas, žino, kad sumaišius šarmus ir rūgštį gaunasi vanduo. Taigi išeina, kad pavalgai žmogus pas močiutę cepelinų ir organizmas vienu metu gauna užduotį suvirškinti ir mėsą (baltymai) ir bulves (angliavandeniai). Skrandis stenėdamas pradeda gaminti rūgštis, kad suvirškinti baltymus ir dar gamina šarmus, kad suvirškinti angliavandenius. Rūgštys ir šarmai susimaišo ir cepelinai guli skrandyje ir nesivirškina. Pats jautiesi sotus, sunkus ir mieguistas. Turbūt nėra viskas taip paprasta, organizmas nedurnas ir šita teorija turėtų būti stipriai supaprastinta, bet iš esmės viskas veikia. Suvalgyk vien bulves, pavyzdžiui lengvai pakeptas keptuvėje arba vien mėsą, pavyzdžiui, pakeptą ant iešmo virš ugnies ir jautiesi daug lengviau nei po ”cepiako”. Dar geriau jeigu tas bulves arba mėsą valgyti su daug žalių daržovių. Žalių daržovių, reiškia – neapdirbtų termiškai, pavyzdžiui su puskibiriu salotų. Tada enzimai, esantys gyvame maiste padeda lengviau suvirškinti termiškai apdirbtą maistą. Beje, gal patiks, kažkada jau esame rašę apie „Kepto viščiuko nuotykius„. Visiems vegetarams ir veganams viskas daug paprasčiau, jie cepelinų ir taip nevalgys. O mėsėdžiai taip pat gali “nesiparinti” – tiesiog nereikia visko maišyti į vieną kruvą ir energijos bei sveikatos pas jus pastebimai padaugės. Juk organizmas daug mažiau tos energijos išnaudos virškinimui ir toksinų (nuo nesuvirškinto maisto) šalinimui. Kaukazo gyventojai valgo šašlykus ir sveikai gyvuoja šimtą metų, greičiausiai ne tik todėl, kad nemaišo maisto, bet yra pastebėta, kad po kulinarijos „mokslo” atėjimo į įvairias kultūras, sveikata (ir pas kiniečius, kurie pradėjo maišyti ryžius su mėsa ir pas italus, kurie į makaronus pradėjo krauti mėsą ir pas lietuvius, kurie iš bulvių padarė cepelinus) pablogėjo. Vėlgi čia galima ginčytis, bet aš ir nesiginsiu. Aš pabandžiau ir matau, kad kai laive, kuriame dirbu, valgau makaronus su salotom, o ne su kotletais kaip visi, jaučiuosi daug geriau. Beje niekas manes nepradeda bijoti ir žegnotis į mane žiūrėdamas, nes aš valgau tą patį kaip ir kiti. Mano salygose taip daug paprasčiau gyvenasi. Galbūt tiks ir jums. Kitas fokusas Golčio arsenale yra organizmo valymas badavimais. Tai labai paprastas, natūralus ir efektyvus būdas pagerinti savo sveikatą bei išsigydyti beveik nuo visų ligų. Bandžiau badauti ant vandens, ant arbatų ir sausai. Atradau veikiančią schemą. Apie tai skaitykite kitame straipsnyje: „Slaptas būdas pasveikti nuo visų ligų”. 2015-06-17 / Nauja, Pasninkas / Žymės: angliavandeniai, enzimai, šarmiškumas, virškinimas Apie autorių Alius Dominauskas Laimingo ir paprasto gyvenimo testavimas. Aš testuoju laimingo gyvenimo būdus, kad kitiems nereikėtų rizikuoti išsipurvinti, jaustis kvailai ir nepatogiai. Jums taip pat gali patikti Dieta 80/10/10 Seminaras „Žaliavalgystė nuo A iki Ž” – kovo 17-18 A&K istorija. III dalis. Žaliavalgystė Du pakvietimai į „Žaliavalgystė nuo A iki Ž” Slaptas būdas pasveikti nuo visų ligų Kepto viščiuko nuotykiai Komentarai Komentarų nėra. atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Δ Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Internete gyvena toks dėdė Goltis. Jis yra panašus į daugelio vaikystės herojų – toks realus supermenas. Reguliariai domėdamasis įvairiais sportinias užsiėmimais ir kūno tobulinimo sistemomis, negalėjau jo nerasti. Taigi raudau Goltį ir sudalyvavau jo savaitiniame praktiniame seminare Kryme. Tada Krymas dar priklausė Ukrainai. Nepasakyčiau, kad buvau labai sužavėtas Golčio seminaru, bet jo sistema realiai veikia. Seminaras kainavo 600 eurų, gal dėl to man jis nepaliko didėlio įspūdžio. Už tokią kainą tikėjausi kažko stebuklingo. Nors stebuklo ir nepamačiau, užtat iki šiol naudoju jo perteiktas žinias. Jo sistema susideda iš 5 sudedamųjų:
Kadangi čia rašau apie mitybą, tai sutaupysiu jums 600 euriukų ir pasidalinsiu Golčio mitybos ir organizmo valymo principais.
Kaip ir viskas, kas teisinga – yra lengva ir paprasta. Jei tikėti tuo ką sako Goltis, sveika mityba susideda iš teisingo produktų derinimo ir reguliaraus organizmo valymo. Teisingai derinti produktus reiškia nieko su nieko nemaišyt ir valgyti viską atskirai, kaip tai dažniausiai daro dar nesugadinti civilizacijos vaikai. Bet, kad nekrypti į kraštutinumus užtenka nemaišyti baltymų ir angliavandenių. Už šito principo slepiasi toks mokslas – tam, kad suvirškinti angliavandenius, organizmas gamina šarmus, o tam, kad suvirškinti baltymus, organizmas gamina rūgštis. Kas dar atsimena chemijos pamokas, žino, kad sumaišius šarmus ir rūgštį gaunasi vanduo. Taigi išeina, kad pavalgai žmogus pas močiutę cepelinų ir organizmas vienu metu gauna užduotį suvirškinti ir mėsą (baltymai) ir bulves (angliavandeniai). Skrandis stenėdamas pradeda gaminti rūgštis, kad suvirškinti baltymus ir dar gamina šarmus, kad suvirškinti angliavandenius. Rūgštys ir šarmai susimaišo ir cepelinai guli skrandyje ir nesivirškina. Pats jautiesi sotus, sunkus ir mieguistas. Turbūt nėra viskas taip paprasta, organizmas nedurnas ir šita teorija turėtų būti stipriai supaprastinta, bet iš esmės viskas veikia. Suvalgyk vien bulves, pavyzdžiui lengvai pakeptas keptuvėje arba vien mėsą, pavyzdžiui, pakeptą ant iešmo virš ugnies ir jautiesi daug lengviau nei po ”cepiako”. Dar geriau jeigu tas bulves arba mėsą valgyti su daug žalių daržovių. Žalių daržovių, reiškia – neapdirbtų termiškai, pavyzdžiui su puskibiriu salotų. Tada enzimai, esantys gyvame maiste padeda lengviau suvirškinti termiškai apdirbtą maistą. Beje, gal patiks, kažkada jau esame rašę apie „Kepto viščiuko nuotykius„.
Visiems vegetarams ir veganams viskas daug paprasčiau, jie cepelinų ir taip nevalgys. O mėsėdžiai taip pat gali “nesiparinti” – tiesiog nereikia visko maišyti į vieną kruvą ir energijos bei sveikatos pas jus pastebimai padaugės. Juk organizmas daug mažiau tos energijos išnaudos virškinimui ir toksinų (nuo nesuvirškinto maisto) šalinimui. Kaukazo gyventojai valgo šašlykus ir sveikai gyvuoja šimtą metų, greičiausiai ne tik todėl, kad nemaišo maisto, bet yra pastebėta, kad po kulinarijos „mokslo” atėjimo į įvairias kultūras, sveikata (ir pas kiniečius, kurie pradėjo maišyti ryžius su mėsa ir pas italus, kurie į makaronus pradėjo krauti mėsą ir pas lietuvius, kurie iš bulvių padarė cepelinus) pablogėjo. Vėlgi čia galima ginčytis, bet aš ir nesiginsiu. Aš pabandžiau ir matau, kad kai laive, kuriame dirbu, valgau makaronus su salotom, o ne su kotletais kaip visi, jaučiuosi daug geriau. Beje niekas manes nepradeda bijoti ir žegnotis į mane žiūrėdamas, nes aš valgau tą patį kaip ir kiti. Mano salygose taip daug paprasčiau gyvenasi. Galbūt tiks ir jums.
Kitas fokusas Golčio arsenale yra organizmo valymas badavimais. Tai labai paprastas, natūralus ir efektyvus būdas pagerinti savo sveikatą bei išsigydyti beveik nuo visų ligų. Bandžiau badauti ant vandens, ant arbatų ir sausai. Atradau veikiančią schemą. Apie tai skaitykite kitame straipsnyje: „Slaptas būdas pasveikti nuo visų ligų”.
Laimingo ir paprasto gyvenimo testavimas. Aš testuoju laimingo gyvenimo būdus, kad kitiems nereikėtų rizikuoti išsipurvinti, jaustis kvailai ir nepatogiai.
Komentarų nėra.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti
Δ