Štai jums dar vienas labai gardus patiekalas – oranžinės spalvos pikantiško skonio sriubikė.
Sriubos pagrindas
- 4-5 didelių morkų sultys
- 4 mini (10cm ilgio) geltonos cukinijos – arba didesnių cukinijų atitikmuo
- 1 raudona paprika (mes odelę nulupame, nes ją ne visi gerai virškina)
- 1 česnako skiltelė
- šiek tiek šviežio (ar nešviežio) čili pipiro
- žiupsnelis himalajų druskos
- šlakelis alyvuogių aliejaus
- taip pat galite naudoti imbierą, pipirus ar kitus šildančius prieskonius
Visus paminėtus ingredientus sumaišykite blenderiu. Gausite oranžinės spalvos skystį.
Sriubos tirščiai
- stambiai tarkuotas agurkas
- smulkiai pjaustytos juodosios alyvuogės
- krapai
- maltos sezamo sėklos (gali būti ir nemaltos)
- bei kitos daržovės (priklausomai nuo jūsų fantazijos)
Viską suberiame į oranžinį pagrindą ir sriuba paruošta serviravimui. Nežinantys, kad tai gyvo maisto sriuba, tikrai apsigaus, nes šis patiekalas atrodo kaip eilinė namuose virta moliūgo sriuba.
Šį gardumyną pagaminome įkvėpti idėjos šioje FB nuotraukoje.
alkanam studentui jūsų puslapio skaityt negalima, nes praris liežuvį :))) būtinai pabandysiu šią sriubą.
Aš dar pridėjau citrinos sulčių, labai neblogai pavyko ;)
Jus saunuoliai. As vis laukiu jusu nauju receptu.