Jei per šventes sugalvosite į agurką ar apelsiną žiūrėti iš šventinės jų pusės, tikimės, kad pasisemsite iš čia surinktų nuotraukų kolekcijos. O jei žinote dar kokią nuotrauką kuri papildytų šią galeriją - pasidalinkite.
Vienos žaliavalgiškos picos variantą kažkada publikavome, o šį kartą kviečiame išbandyti dar vieną raw picą.
Picos padas
daiginti grikiai
svogūnai
česnakai
druska
paprikos milteliai
bazilikas
raudonėlis
citrinos sultys
petražolė
šlakelis alyvuogių ir linų sėmenų aliejaus
šlakelis obuolių sulčių
Visus ingredientus maišytuvu sutriname, iš gautos "tešlos" ant džiovintuvo padėklo suformuojame picos pagrindą. Visa tai džioviname ne per ilgai, nes skaniausia - kai picos padas dar ... Skaityti toliau
Sveikam žmogaus organizmui yra svarbu išlaikyti neutralų rūgštingumo-šarmiškumo balansą, kuris yra įvertinamas pH reikšme. Techniškai, pH - tai yra vandenilio jonų koncentracija. pH įvertinimo intervalas yra nuo 0 iki 14, kur maži skaičiai reiškia didelį rūgštingumą, o dideli - šarmiškumą. Kuo pH reikšmė yra arčiau "7" (septynių), t.y. neutralumo, tuo organizmas yra ... Skaityti toliau