Gyvas Maistas

Gyvas maistas (angliškai „raw food”, dar vadinama žaliu maistu, arba tiesiog žaliavalgyste) – tai termiškai neapdorotas maistas, kuris buvo ruošiamas ne aukštesnėje nei 42°C temperatūroje. Maistui ruošti taip pat gali būti naudojama sulčiaspaudė, blenderis, džiovintuvas (angl. „dehydrator”), šaldytuvas (pvz. ledams). Šiame tinklapyje kalbėsime tik apie augalinės kilmės gyvą maistą.

29

Rgs2010
Keletas idėjų, kodėl žalių kokteilių reguliarius vartojimas yra naudingas: ♥ Žali kokteiliai yra ypatingai maistingi. Kokteilių maišymas santykiu 60% (organinių) vaisių ir 40% (organinių) žalialapių daržovių (laukinių žolių) yra optimalus vartojimui. ♥ Žali kokteiliai yra lengvai virškinami. Gerai išsuktame/išmaišytame kokteilyje žalių lapų ir vaisių ląstelės yra pakankamai gerai suskaidytos, ir tai suteikia ... Skaityti toliau
2010-09-29Augustas
2010-09-29Augustas

21

Rgs2010

Sulčiaspaudė

Profesionali sulčiaspaudė - galėtų būti vienas iš jūsų gyvo maisto virtuvės prietaisų. Kartais būna vietoje vaisių ar daržovių kramtymo tiesiog norisi geros kokybės gyvų sulčių. Nerekomenduojame pirkti populiariai parduodamų sulčių pokeliuose ir buteliuose. Tai dažniausiai perdirbtas produktas ir jame gyvybes jau praktiškai nebelikę, nekalbant apie tai, jog gamyklinėse sultyse ko ... Skaityti toliau
2010-09-21Augustas
2010-09-21Augustas

20

Rgs2010
Va, prieš kelias dienas pasigaminome šį desertą. Teko kiek padirbėti, tačiau rezultatai džiuginantys. Apytiksliai išmatavimai ir gamyba Morkų minkštimas, kuris lieka išspaudus sultis (3-4 dalys) Per naktį mirkyti migdolai (1 dalis) Vieno jauno kokoso riešuto minkštimas, tiks ir kokoso drožlės, o galima ir be kokoso 10-12 datulių. Iš tikrųjų buvo kiek per saldu, tad naudokite ... Skaityti toliau
2010-09-20Augustas