Štai jums dar vienas labai gardus patiekalas – oranžinės spalvos pikantiško skonio sriubikė. Sriubos pagrindas 4-5 didelių morkų sultys 4 mini (10cm ilgio) geltonos cukinijos – arba didesnių cukinijų atitikmuo 1 raudona paprika (mes odelę nulupame, nes ją ne visi gerai virškina) 1 česnako skiltelė šiek tiek šviežio (ar nešviežio) čili pipiro žiupsnelis himalajų druskos šlakelis alyvuogių aliejaus taip pat galite naudoti imbierą, pipirus ar kitus šildančius prieskonius Visus paminėtus ingredientus sumaišykite blenderiu. Gausite oranžinės spalvos skystį. Sriubos tirščiai stambiai tarkuotas agurkas smulkiai pjaustytos juodosios alyvuogės krapai maltos sezamo sėklos (gali būti ir nemaltos) bei kitos daržovės (priklausomai nuo jūsų fantazijos) Viską suberiame į oranžinį pagrindą ir sriuba paruošta serviravimui. Nežinantys, kad tai gyvo maisto sriuba, tikrai apsigaus, nes šis patiekalas atrodo kaip eilinė namuose virta moliūgo sriuba. Šį gardumyną pagaminome įkvėpti idėjos šioje FB nuotraukoje. 2010-10-04 / Receptai / Žymės: agurkai, morkos, paprika, sriuba Apie autorių Augustas Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio”, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau. Jums taip pat gali patikti Gyva moliūgo sriuba su lęšiais Agurkiniai šaltibarščiai su marinuotais kopūstais – šou #1 Įdaryti pipirai Morkos ananaso marinate Migdolinių riešutų sausainiai 10 augalinės kilmės kalcio šaltinių Komentarai (3) tuti – 2011-05-02 - 17:17: atsakyti alkanam studentui jūsų puslapio skaityt negalima, nes praris liežuvį :))) būtinai pabandysiu šią sriubą. kasteneina – 2010-10-10 - 14:11: atsakyti Aš dar pridėjau citrinos sulčių, labai neblogai pavyko ;) Lora – 2010-10-05 - 17:05: atsakyti Jus saunuoliai. As vis laukiu jusu nauju receptu. atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Δ Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Štai jums dar vienas labai gardus patiekalas – oranžinės spalvos pikantiško skonio sriubikė.
Visus paminėtus ingredientus sumaišykite blenderiu. Gausite oranžinės spalvos skystį.
Viską suberiame į oranžinį pagrindą ir sriuba paruošta serviravimui. Nežinantys, kad tai gyvo maisto sriuba, tikrai apsigaus, nes šis patiekalas atrodo kaip eilinė namuose virta moliūgo sriuba.
Šį gardumyną pagaminome įkvėpti idėjos šioje FB nuotraukoje.
Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio”, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau.
alkanam studentui jūsų puslapio skaityt negalima, nes praris liežuvį :))) būtinai pabandysiu šią sriubą.
Aš dar pridėjau citrinos sulčių, labai neblogai pavyko ;)
Jus saunuoliai. As vis laukiu jusu nauju receptu.
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti
Δ