Tai tiesiog sėkmingas delikatesas! Pirštus laižėm dar net nepradėjus normaliai pietauti ir mėgautis įdarytaisiais pipirais. Taigi, trumpai drūtai, kaip gi tuos pipirus galite pasigaminti patys. Įdaras pusė stiklinės kelias valandas mirkytų saulėgrąžų raudonas ar kitos spalvos pipiras (mes jį lupame, nes odelė sunkiau virškinama) pusė cukinijos smulkiai pjaustytas agurkas smulkiai supjaustyti krapai ir bazilikas citrinos sultys Himalajų druska Pirmus tris ingredientus sumaišykite maišytuvu iki košės pavidalo. Į gautą marmalą sumeskite likusius įdaro ingredientus. Jei dievinate česnaką – jis turėtų puikiausiai tikti į košę. Pipirų įdarymas Mes naudojome mažus šviesius pipiriukus (žr. nuotraukoje), nes juos mums tinka valgyti ir su odele. Jei tokių nerasite, naudokite įprastinius pipirus. Jei jų žalia odelė jums virškinasi normaliai – tai tuomet gyvenimas yra puikus :) Taigi, išvalykite pipirus nuo sėklų. Patogiausia bus valgyti jei perpjausite per pusę išilgai ir įdaro masę įkomponuosite į puseles. Papuošti galite žalumynais ir tarkuotais žaliais burokais. Paįvairinimui galite užpilti ir kokio nors šaltai spausto aliejaus. Valgykite su salotomis – bus gardu :) Juk tai nuostabus patiekalas! 2010-08-31 / Receptai / Žymės: cukinija, pipirai, saulėgrąžos Apie autorių Augustas Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio”, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau. Jums taip pat gali patikti Obuolinė migdolų pasaka Suši su saulėgrąžų užtepėle ir daržovėmis Spagečiai su riešutų padažu ir gvakamole Kopūstų salotos Padžiovintas morkų-migdolų pyragėlis „Pac-Man” Žaliavalgiška pica I Komentarai (2) vaida – 2011-04-24 - 08:05: atsakyti atrodo irgi! kasteneina – 2010-08-31 - 11:45: atsakyti Skamba puikiai! atšaukti atsakymą Rašyti atsakymą El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Vardas * El. pašto adresas * Tinklapis Komentuoti Siųsti komentarą Gauti pranešimus el. paštu? ne, apie naujus komentarus pranešimų nenoriu taip, bet tik atsakymus į mano komentarą taip, apie visus naujus komentarus šiame straipsnyje iš karto kartą per valandą kartą per dieną kartą per savaitę Δ Naujesnis įrašas Ankstesnis įrašas
Tai tiesiog sėkmingas delikatesas! Pirštus laižėm dar net nepradėjus normaliai pietauti ir mėgautis įdarytaisiais pipirais. Taigi, trumpai drūtai, kaip gi tuos pipirus galite pasigaminti patys.
Pirmus tris ingredientus sumaišykite maišytuvu iki košės pavidalo. Į gautą marmalą sumeskite likusius įdaro ingredientus. Jei dievinate česnaką – jis turėtų puikiausiai tikti į košę.
Mes naudojome mažus šviesius pipiriukus (žr. nuotraukoje), nes juos mums tinka valgyti ir su odele. Jei tokių nerasite, naudokite įprastinius pipirus. Jei jų žalia odelė jums virškinasi normaliai – tai tuomet gyvenimas yra puikus :)
Taigi, išvalykite pipirus nuo sėklų. Patogiausia bus valgyti jei perpjausite per pusę išilgai ir įdaro masę įkomponuosite į puseles. Papuošti galite žalumynais ir tarkuotais žaliais burokais. Paįvairinimui galite užpilti ir kokio nors šaltai spausto aliejaus. Valgykite su salotomis – bus gardu :)
Juk tai nuostabus patiekalas!
Tikslas – dalintis akiratį plečiančia informacija bei „kitokio”, nestandartinio gyvenimo idėjomis. Atrenku įdomiausias, kartais lietuviškuose šaltiniuose neskelbtas, temas, pamąstymus, ir dalinuosi su skaitytojais, Esu nemažai keliavęs, gyvenęs įvairiose šalyse tiek Azijoje, tiek Lotynų Amerikoje, Europoje bei Australijoje, tad noriu pasidalinti tuo ką išmokau.
atrodo irgi!
Skamba puikiai!
El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *
Vardas *
El. pašto adresas *
Tinklapis
Komentuoti
Δ